Η Ryanair, ανακοίνωσε την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, ενόψει του τέταρτου έτους του προγράμματος «Always Getting Better».

Η αεροπορική εταιρεία δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούνκρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με την πτήση τους μέσω του συστήματος Alexa voice recognition, στο Ryanair.com.

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα την συνεργασία της με την Zodiac, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις τύπου slimline στα Boeing 737 MAX  «Gamechanger», τα οποία θα παραδοθούν την άνοιξη του 2019. Τα νέα αεροσκάφη θα προσφέρουν περισσότερη άνεση (περισσότερος χώρος στα καθίσματα και στους αποθηκευτικούς χώρους της καμπίνας).

Μέσω του συγκεκριμένου επανασχεδιασμού των αεροσκαφών και των νέων θέσεων, το κάθε αεροσκάφος της Ryanair θα συμπεριλαμβάνει 8 επιπλέον θέσεις (197 από 189), προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση, με απόσταση 31 ιντσών από την μπροστινή θέση

Όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία στην ανακοίνωσή της, οι νέες αυτές αναβαθμίσειςτης αποτελούν τις τελευταίες από μία σειρά καινοτομιών καθώς η Ryanair εξελίσσετε σε Amazon του ταξιδιού, έπειτα από την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων στην Ρώμη και το Μιλάνο, την συνεργασία με την Air Europa και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus καθώς και την αναβάθμιση της σελίδας Ryanair Rooms.

Ο Kenny JacobsCMO της Ryanair δήλωσε στο Λονδίνο:

Γιορτάζουμε την διακίνηση ενός δισεκατομμυρίου επιβατών από την πρώτη μας πτήση το 1985, ανακοινώνοντας ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις ενόψει του τέταρτου έτους του “AGB”.  Από σήμερα, οι πελάτες μας θα μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με την πτήση τους μέσω του συστήματος Alexa voice recognition, στο Ryanair.com. Παράλληλα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εξέλιξη των νέων Boeing 737 Max «Gamechanger» αεροσκαφών μας, τα οποία θα παρέχουν slimlime θέσεις με την υπογραφή της Zodiac, προσφέροντας 31 ίντσες ανάμεσα από την μπροστινή θέση».

Πηγή