Ονειρεύεσαι νησί, παραλία, αμμουδιά, ποτά, ύπνο και … γενικά καλοκαίρι; Σίγουρα δεν είσαι μόνη, αφού λίγο ο ήλιος και λίγο οι πρώτες ζέστες έχουν κάνει όλες τις παρέες να συζητάνε από τώρα που θα πάνε καλοκαιρινές διακοπές.

Και εντάξει οι διακοπές με φίλους σου είναι και το συνηθισμένο πια, αλλά τι θα γίνει με το άλλο ζήτημα που σε «καίει» και ακούει στην ερώτηση;

«Μήπως είναι λίγο νωρίς να πας διακοπές με το αγόρι σου»;

Γιατί οκ, αν είστε χρόνια μαζί, τότε δεν τίθεται θέμα, αλλά αν έχετε σχέση μόνο μερικούς μήνες;

Τι κάνεις; Τον ρωτάς; Περιμένεις και βλέπεις ή το παίζεις κουλ και πάει ο καθένας με την παρέα του;

Οι ειδικοί έχουν την δική τους απάντηση, η οποία εν μέρει θα σε κάνει να ξε- αγχωθείς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που έκαναν τα ξεχνοδοχεία Hilton στην οποία πήραν μέρος περίπου 1.000 άτομα, είναι εν τέλει καλύτερο να πας με τον σύντροφο σου διακοπές στις αρχές της σχέσης σας, παρά να περιμένεις (τυπικά) να περάσει λίγο χρόνος.

Και ποιος είναι εν τέλει ο ιδανικός χρόνος;

Κανονικά η απάντηση θα ήταν όταν νιώσεις εσύ έτοιμη και πρόθυμη να πας μαζί του, αλλά αν θέλεις να ακούσεις έναν αριθμό, τότε οι ειδικοί ανέφεραν πως μετά τους τρεις μήνες είναι μία καλή χρονική στιγμή.

Άλλωστε, το 60% των ατόμων που πήρε μέρος απάντησε πως ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ταξιδέψεις με κάποιον που έχεις γνωρίσει πρόσφατα.

Ακόμη, σύμφωνα με την ειδικό στις σχέσεις Μαντελίν Μασόν, το να κάνεις διακοπές με το αγόρι σου είναι ξεκάθαρα ένα τεστ για το αν η σχέση σας μπορεί να εξελιχθείς ή όχι.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε πραγματικά κάποιον, παρά να ταξιδέψετε μαζί του», ανέφερε η ψυχολόγος και σχεσολόγος Αντονία Χολ.

«Άλλωστε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να δείτε τις αντιδράσεις του συντρόφου σας σε διάφορες αναποδιές, όπως τις καθυστερήσεις των πτήσεων, την κίνηση κι αν πραγματικά ταιριάζετε στις επιλογές και τα θέλω σας εκεί», συμπληρώνει.

Αν, λοιπόν, ακόμη αναρωτιέσαι … μην το σκέφτεσαι πολύ. Δες πως θα είναι τα πράγματα μαζί του μέχρι τον Ιούλιο, Αύγουστο κι αν είσαι ευτυχισμένη, βάλε το μαγιό σου και μερικά ρούχα σε μία βαλίτσα και διάλεξε ένα από τα δεκάδες ελληνικά νησιά που θα «φιλοξενήσει» την δική σας, πρώτη, περιπέτεια.

Πηγή