Σκέφτεσαι πως το φετινό καλοκαίρι θέλεις να είναι διαφορετικό, να είσαι πιο δραστήρια, να δοκιμάσεις νέα πράγματα, νέες δραστηριότητες και να μην περνάς την ημέρα σου σε μια ξαπλώστρα διαβάζoντας ή χορεύοντας και πίνοντας cocktails στο beach bar.

Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση, σου έχω τα καλοκαιρινά extreme sports που πρέπει να δοκιμάσεις στις διακοπές σου. Να σημειωθεί βέβαια πως βασική προϋπόθεση είναι να είσαι εξοικειωμένος με τη θάλασσα, να γνωρίζεις καλό κολύμπι και να μην πάσχεις από μυοσκελετικά προβλήματα.

Είσαι έτοιμη να παίξεις με τα κύματα;

1. Surfing

Στο surf το μόνο που χρειάζεσαι είναι τη σανίδα, τα κύματα και το πάθος για δράση. Αν φέτος το καλοκαίρι θέλεις να το περάσεις δαμάζοντας τα κύματα επέλεξε το κατάλληλο extreme sport που δεν είναι άλλο από το surfing.

2. Kitesurfing

Το kitesurfing αποτελείται από μία σανίδα με αετό και τον αναβάτη. Με τη βοήθεια του αετού σερφάρεις στο νερό πάνω σε μια σανίδα. Το kite surf είναι το extreme sport που σε μαθαίνει να σέβεσαι τη θάλασσα και τον αέρα.

3. Windsurfing

Το windsurfing γίνεται είτε σε ήρεμα, είτε σε ταραγμένα νερά με κύματα. Αποτελείται από μια μεγάλη ειδική σανίδα που επιπλέει στο νερό και κινείται με τη βοήθεια ενός ελεύθερου πανιού (κατάρτι στερεωμένο σε ένα σταθερό σημείο της σανίδας) και του αέρα. Ουσιαστικά με τις κινήσεις του σώματος αλλά και του αέρα ορίζεται η κατεύθυνση

Πηγή